Står menuen på grillmad? Så skal du selvfølgelig have en god flaske rødvin klar til serveringen.
Her i vores lille blogindlæg kommer vi rundt og nogle klassiske retter på grillen, og hvilken vin du skal servere med for at sætte den famøse prik over i´et på din menu.
Burger
Er der noget bedre end en saftig burger fra grillen? Hjemmelavet burger er og bliver et hit - og nu kan du gøre det endnu bedre ved at vælge den rette vin. Gå med druerne Zinfandel, Syrah/Shiraz, Tempranillo i den kraftige ende.
De store bøffer
Skal den helt store bøf på grillen, så gå med en Cabernet Sauvignon eller Barolo og så skal din menu nok sende alle gæsternes smagsløg en tur i den syvende himmel.
Kylling
Pinot Noir, Zinfandel eller Primitivo. Kort og godt - det her er tre utrolig stærke druer, som supplerer din kylling til perfektion.
Alternativt kan du overveje, om du vil servere en rosévin. Det vil nogen gæster måske foretrække under solstrålerne, og derfor vil jeg anbefale, at du har sådan en på køl.
Har du brug for rådgivning til at andre grillretter, så skriv til os. Vi er altid klar på at hjælpe dig til den bedste smagsoplevelse.