køb for 499,- og få gratis fragt!

Altid kun 69 kr pr. flaske!

Den bedste vin til fisk

Vin til fisk

Tim Jensen |

Står du og mangler hjælp til at finde den bedste drue til din fisk? Det er ikke altid helt nemt at vælge, men vi skal nok hjælpe dig godt på vej, så du får sammensat den helt rigtige drue med din fisk.

Laks 
I Danmark er laks nærmest blevet en nationalspise, og derfor er det den første fisk, vi tager et smut forbi.
Står menuen på grillet laks, bør du kigge på en vin med fylde, som kunne være en Chardonnay fra USA, mens du ved eksempelvis en gravad laks skal have en sød vin frem - her skal du tage et kig på Riesling. 

Torsk
Hvidvin og torsk går hånd i hånd. Står menuen på en kogt torsk, anbefaler vi, at du snupper en drue som Sauvignon Blanc, mens Chardonnay er oplagt, hvis du skal have en torsk fra grillen.

Tun
Skal din tun steges, kan du med fordel rette blik med Chardonnay, som vil supplere den stege fisk til topkarakter. Er det i stedet rå tun, som i sushi, kan du med fordel gå efter noget mere syre og sødme - her vil vi anbefale, at du går med en Riesling

Rødspætte
Bestemt også en klassiker i vores danske land, der naturligvis går godt med et glas hvidvin. Men der er forskel på, om du får en smørstegt eller om du laver den udødelige ret med persillesovs. Laver du stegt rødspætte med persillesovs, anbefaler vi Sauvignon Blanc, mens Chardonnay er det bedste match til en smørstegt herlighed.

Er du klar til at servere den rette vin til din fisk? Ovenstående er rigtig gode bud, hvis du skal imponere gæsterne med en smagfuld kombination. 
Har du dog kastet dig over en helt anden fisk, end dem vi har nævnt - så skriv til os. Vi skal nok hjælpe dig frem til det rette valg.